Antal personer:
4 personer.
Ingredienser:
1 kg. Nye små kartofler.
1 dl. Pasteuriseret Æggehvide .
2 dl. Kold presset raspolie.
1 spsk. Dijonsennep.
1 lille Skalotteløg.
1 lille Rødløg.
1 lille bundt bred bladet persille.
1 lille bundt purløg.
1 lille bundt kørvel.
4 stk. Skrubber.
2 stk. Lime.
Salt, Peber, lidt hvede mel. lidt Smør og lidt olie
Fremgangsmåde:
Skyld og vask de nye kartofler forsigtig og kog dem i let saltet vand. Sæt dem på køl til de er helt kolde. Kør æggehvide, dijonsennep og det lille skalotteløg på en blender i 2 til 3 minutter, herefter tilsættes rapsolien i en tynd stråle, slut af med at smage til med salt og peber. Læg de ny kogte kartofler i en stor skål og tilsæt creme, groft hakket krydderurter og fint hakket rødløg, vend det forsigtigt sammen. Stil kartoffel salaten på køl.
Rens og rengør Skrubberne grundigt, krydder dem med salt og peber og vend dem i hvede mel. Steg dem på en varm pande med smør og olie til de er gyldnende.
Anretning:
Læg kartoffel salat og de ny stegte skrubber på en tallerken og pynt af med en halv lime og lidt kørvel.
Tips:
krydderurter kan selvfølge skiftes ud alt efter hvad du har i din egne baghave eller hvad sæsonen byder på.
Kartoffel salaten kan bruges som en dejlige garniture til en grill aften.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar