mandag den 31. maj 2010

Panacotta med friske bær


Antal personer:

4 personer.

Ingredienser:

½ L. Fløde 38%

½ L. Sødmælk.

200 gr. Sukker

1 stk. Vanillestang.

4 bl. Husblas.

400 gr. Friske bær.

Fremgangsmåde:

Start med at komme husblas i en skål kold vand. Kom fløde, mælk og sukker i en gryde. Skrab vanille korne ned i gryden og kom også den tomme vanillestang med ned i. Varm det op til lige under kogepunktet og tag gryden af varmen, rør den udblødet husblas i massen. Stil massen på køl og rør forsigtige i den en gang imellem den næste time. Når massen er ved at sætte sig, tages vanillestangen op og massen hældes i nogle passende glas eller skåle. Stil dem tilbage på køl i 3 til 4 timer og de er klar til servering.


Anretning:

Servere panacottaen med masse af friske bær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar