Antal personer:
4 personer.
Ingredienser:
½ L. Fløde 38%
½ L. Sødmælk.
200 gr. Sukker
1 stk. Vanillestang.
4 bl. Husblas.
400 gr. Friske bær.
Fremgangsmåde:
Start med at komme husblas i en skål kold vand. Kom fløde, mælk og sukker i en gryde. Skrab vanille korne ned i gryden og kom også den tomme vanillestang med ned i. Varm det op til lige under kogepunktet og tag gryden af varmen, rør den udblødet husblas i massen. Stil massen på køl og rør forsigtige i den en gang imellem den næste time. Når massen er ved at sætte sig, tages vanillestangen op og massen hældes i nogle passende glas eller skåle. Stil dem tilbage på køl i 3 til 4 timer og de er klar til servering.
Anretning:
Servere panacottaen med masse af friske bær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar