mandag den 31. maj 2010

Pasta, Ærter, Gedeost og Basillikum


Antal personer:

4 personer.

Ingredienser:

600 gr. Pasta.

400 gr. Bælgede Ærter

500 gr. Spinat.

4 stk. Spring løg

2 stk. Skalotte løg.

1 bdt. Bredbladet Persille.

1 bdt. Basilikum.

2 dl. Olivenolie

100 gr. Tør Gedeost.

Groft Salt & Kværnet Peber.

Fremgangsmåde:

Koge pastaen al dente. Bælge ærterne og skyld spinaten, skære springløgnen i tynde skiver og hak skalotte løgnen fint. Skyld persille og basilikum og riv det groft. Sautere løg og spring løg i olivenolien tilsæt ærter, spinat, persille og basilikum og sving det hurtigt på panden. Vend til sidst pastaen med grønsagerne og smag til med Salt & Peber.

Anretning:

Anret på en tallerken og drys gedeosten over pastaen, slut af med frisk kværnet peber.

Tips:

Man kan servere retten med et stykke dampet fisk eller lidt luft tørt skinke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar