Antal personer:
4 personer.
Ingredienser:
600 gr. Pasta.
400 gr. Bælgede Ærter
500 gr. Spinat.
4 stk. Spring løg
2 stk. Skalotte løg.
1 bdt. Bredbladet Persille.
1 bdt. Basilikum.
2 dl. Olivenolie
100 gr. Tør Gedeost.
Groft Salt & Kværnet Peber.
Fremgangsmåde:
Koge pastaen al dente. Bælge ærterne og skyld spinaten, skære springløgnen i tynde skiver og hak skalotte løgnen fint. Skyld persille og basilikum og riv det groft. Sautere løg og spring løg i olivenolien tilsæt ærter, spinat, persille og basilikum og sving det hurtigt på panden. Vend til sidst pastaen med grønsagerne og smag til med Salt & Peber.
Anretning:
Anret på en tallerken og drys gedeosten over pastaen, slut af med frisk kværnet peber.
Tips:
Man kan servere retten med et stykke dampet fisk eller lidt luft tørt skinke.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar